Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL] max4game [24/7] [NO-WL] [No-Premium]

maciex01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MineCraft 1.0.0 !

MineCraft 1.0.0 !

MineCraft 1.0.0 !

Nowa mapa!

Witam.

Chciałbym zaprosić Was na serwer Minecraft 1.0.0 z rozgrywką Survival (niepełny). Jest to serwer Beta, ponieważ wprowadzane są osteteczne poprawki do nowej wersji bukkit'a.

1-162281-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

IP Serwera: 178.248.74.68:25582

Nazwa Serwera: max4game [survival]

Sloty: 30

Premium: Nie wymagane

Typ Serwera: Survival 1.0.0

Potwory: Tak

Pluginy: WorldGuard, WorldEdit, LWC, Jobs, mcMMO VIP i inne

Ochrona serwera: Ogarnięci Administratorzy, AntiGrief

Forum: --------------------

White - List: Wyłączone

VIP: Możliwość kupna za 6 zł na miesiąc!

PvP: On

MineCraft 1.0.0 !

1-162281-560x95-4-FF5519-FFFFFF.png

Opublikowano

nie dziala server..

15 postów :)

30 postów :)

50 postów :)

100 postów :(

Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń ..

Opublikowano

Nie polecam serwa admini czaruja itemki H@ to taki lamus że mi dał bana powod juz pisze: "Rozkazywać może mi tylko twoja dziewczyna" No nie rozumiem... jakiś pojebany bahor i koniec proszę o zamknięcie tego tematu

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Pan, który wszedł na mój serwer okazał brak szacunku dla mojej osoby, dla pracy jaką włożyłem w przygotowanie serwera. Adminów mam zaufanych, nie spawnujących żadnych itemów, a ten ktoś powyżej wszedł na serwer i żądał ode mnie rzeczy, których dać mu nie mogłem, więc dałem bana ze stosownym reason'em. Bahorem, możesz nazywać sobie swoich młodszych kolegów lub młodszego brata, ale nie mnie.

Opublikowano

Nie polecam serwa admini czaruja itemki H@ to taki lamus że mi dał bana powod juz pisze: "Rozkazywać może mi tylko twoja dziewczyna" No nie rozumiem... jakiś pojebany bahor i koniec proszę o zamknięcie tego tematu

Widocznie stawiałeś jakieś wymagania (-_-) no i 'tupiesz' w tym temacie niepotrzebnie i bez sensu, to do bachora bardziej podobne.

Szkoda, że brak miasta głównego na mapie, za bardzo się nie napracowaliście no ale to coś chyba nowego.

Opublikowano

Widocznie stawiałeś jakieś wymagania (-_-) no i 'tupiesz' w tym temacie niepotrzebnie i bez sensu, to do bachora bardziej podobne.

Szkoda, że brak miasta głównego na mapie, za bardzo się nie napracowaliście no ale to coś chyba nowego.

Heh nie wiem jak ty ale ja nie jestem takim debilem aby grać na takich serwerach co admini se czarują a gracze nie

1316203915-U255649.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zbanowany zostałeś za podniesienie około 10 stacków Diamond Blocks i niezgłoszenie tego adminowi, skąd te stacki miałeś. Nieodpowiedzialna osoba, która czerpie korzyści z bugów gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...